Novosti

Zavreni Unis Dani 2017


 

 

 

 

Dragi u?esnici UNIS DANA 2017

Hvala Vam što ste prisustvovali i dali aktivnu podršku Vašim i našim Unis Danima 2017!

Cijeli tim Unis Telekom-a Vam se ovim putem želi zahvaliti na Vašoj aktivnosti i interesovanju koje ste pokazali za prezentirana rješenja.

Unis Dane 2017 je posjetilo više od 300 profesionalaca iz regije. Na ovaj naÄin se pokazala važnost ovakvog dogaÄ‘aja za našu zemlju i okolinu, kao i tehnološku budućnost.

Naravno, nakon poslovnog dijela, drago nam je da ste se odazvali i na onaj zabavni dio.

Naš "Dvije opcije - Team Building"; Degustacija vina u Restoranu La-Mirage, Aluminijskog kombinata i Fox in a BOX bili su odliÄno posjećeni.

TakoÄ‘er, Gala VeÄera je trajala do sitnih sati sa nekoliko izvuÄenih nagrada i odliÄnom glazbom. Na ovom LINKU možete naći nekoliko slika sa dogaÄ‘anja sa i oko UNIS Dana 2017.

Na vašu incijativu da neke od prezentacija predstavite u svojim poduzećima, ispod imate linkove koji će otvoriti prezentacije naših partnera koji su prezentirali, imali štandove ili bili prisutni na UNIS Danima 2017.

Naredne 2018. godine UNIS Telekom slavi 40 godina postojanja! Iz tog razloga planiramo "Dane" za pamćenje. Nadamo se da ćete biti gosti iduće godine i svojim prisustvom uveliÄati našu proslavu.

Do skorog viđenja, lijep pozdrav!

UNIS Telekom d.d. Mostar

 

Prezentacije:

1. UNIS Telekom

2. Inceptum

3. Radar Services

4. Check Point

5. Mobotix

6. Phoenix Contact

7. Adnet

8. Grandstream Networks

9. Zyxel

10. Rittal

11. Intermatic

12. WeDo Technologies