Novosti

Završeni Unis Dani 2017


 

 

 

 

Dragi učesnici UNIS DANA 2017

Hvala Vam što ste prisustvovali i dali aktivnu podršku Vašim i našim Unis Danima 2017!

Cijeli tim Unis Telekom-a Vam se ovim putem želi zahvaliti na Vašoj aktivnosti i interesovanju koje ste pokazali za prezentirana rješenja.

Unis Dane 2017 je posjetilo više od 300 profesionalaca iz regije. Na ovaj način se pokazala važnost ovakvog događaja za našu zemlju i okolinu, kao i tehnološku budućnost.

Naravno, nakon poslovnog dijela, drago nam je da ste se odazvali i na onaj zabavni dio.

Naš "Dvije opcije - Team Building"; Degustacija vina u Restoranu La-Mirage, Aluminijskog kombinata i Fox in a BOX bili su odlično posjećeni.

Također, Gala Večera je trajala do sitnih sati sa nekoliko izvučenih nagrada i odličnom glazbom. Na ovom LINKU možete naći nekoliko slika sa događanja sa i oko UNIS Dana 2017.

Na vašu incijativu da neke od prezentacija predstavite u svojim poduzećima, ispod imate linkove koji će otvoriti prezentacije naših partnera koji su prezentirali, imali štandove ili bili prisutni na UNIS Danima 2017.

Naredne 2018. godine UNIS Telekom slavi 40 godina postojanja! Iz tog razloga planiramo "Dane" za pamćenje. Nadamo se da ćete biti gosti iduće godine i svojim prisustvom uveličati našu proslavu.

Do skorog viđenja, lijep pozdrav!

UNIS Telekom d.d. Mostar

 

Prezentacije:

1. UNIS Telekom

2. Inceptum

3. Radar Services

4. Check Point

5. Mobotix

6. Phoenix Contact

7. Adnet

8. Grandstream Networks

9. Zyxel

10. Rittal

11. Intermatic

12. WeDo Technologies