O nama

O nama O nama

 

 

O nama

Poduzeće UNIS Telekom d.d. je osnovano 1977. godine na temeljima „Dogovora o dugoročnoj proizvodno-tehničkoj suradnji“ sa švedskom tvrtkom ERICSSON za program telekomunikacijske opreme.

Godine 1987. je zaključen ugovor sa norveškom tvrtkom NERA AB za program radio odašiljačke opreme srednjeg i velikog kapaciteta.

Svi postignuti ugovori su i danas na snazi.

UNIS Telekom je organiziran kao dioničko društvo.

Tokom ratnih, devedesetih godina, iako je UNIS Telekom izgubio gotovo svu materijalnu imovinu, tvrtka nije prestajala sa radom. Zahvaljujući svojim uposlenicima koji su tokom tih ratnih godina pokazali veliki entuzijazam i hrabrost u nastojanju očuvanja poslovanja svoje tvrtke, UNIS Telekom je izrastao iz tih ratnih godina u vodeću tvrtku u Bosni i Hercegovini na polju pružanja telekomunikacijskih rješenja. Zahvaljujući ovakovom profesionalnom odnosu UNIS Telekom nije izgubio dodir sa svojim kupcima i partnerima i sada se nalazi na vrhu bosanskohercegovačke telekomunikacijske scene.

Projektima koje danas izvodi sa svojim partnerima , UNIS Telekom pokušava svoje kupce uvezati i približiti svojim suvremenim rješenjima u Svijetu i tako preobraziti telekomunikacijsko tržište u Bosni i Hercegovini u moderno i napredno tržište, kakvo ono treba da bude, i na mjestu kome ono pripada.

Neprekidnom edukacijom i ceritficiranjem svog uposlenog kadra, UNIS Telekom održava prednost pred svim modernim poduzećima iste vrste u regionu.

Ovakvom orijentacijom UNIS Telekom je praktično jedina tvrtka na području Bosne i Hercegovine koja svojom paletom proizvoda pokriva cijelo tržište - od malih potrošača, dakle kućnih korisnika, do najvećih korporativnih kupaca.

Korištenjem usluga UNIS Telekom-a sklapate ugovor sa kvalitetnim i konkurentnim poduzećem koje će vaše zahtjeve pretvoriti u rješenje od koga će vaša tvrtka imati dugoročnu korist i višenamjensku uštedu.