Usluge

Usluge Usluge

 

Consulting:

Svojim iskustvom, uz suradnju korisnika, definiraju se njegove potrebe i planira se daljnji razvoj. U sklopu definiranja potreba, prepoznaju se zahtjevi prema kvaliteti usluge, sigurnosti, nadzoru i upravljanju infrastrukturom, skalabilnosti, modularnosti.

Ukoliko korisnik posjeduje infrastrukturu zajednički ćemo analizirati njene mogućnosti i definirati smjernice za daljnji razvitak.

Kao rezultat svega izradit ćemo projektnu dokumentaciju na osnovu koje se implementiraju željena rješenja.

Dugogodišnje iskustvo, školovani i certificirani stručnjaci u UNIS Telekom-u garancija su dobre usluge našeg poduzeća.

Upravljanje projektima:

Želite li izgraditi novo ili razviti postojeće telekom okruženje prema projektnom zadatku koje je prilagođeno vašim potrebama,dovoljno je da sve segmente upravljanja projektom prepustite nama.

Za vas ćemo projektom upravljati prema unaprijed definiranim pravilima i prema pozitivnim međunarodnim iskustvima. Redovito ćemo vas izvještavati o realizaciji i shodno rezultatima usmjeravati projekt u ispravnom smjeru.

Usluga upravljanje projektima dio je zaokružene cjeline usluga koje nudimo, a u sebi objedinjuje savjetovanje, projektiranje, izvođenje, održavanje, podršku i druge usluge.

Prodaja:

Prodaja, kao aktivnost našeg poduzeća je osnovni temelj naše usluge. Uz naše inžinjere, zajedno sa našim stručnjacima, definirani projekt će se pretočiti u ponudu koja neće opteretiti vaše poduzeće nepotrebnim troškovima, a sve u cilju da stvorimo povjerenje prodavac-kupac, gdje idući put nećete lutati i tražiti bolju ponudu, jer najbolja ponuda vas očekuje upravo u UNIS Telekom-u.

Instalacija:

Najveći instalacijski tim telekomunikacijskih rješenja u Bosni I Hercegovni posjeduje upravo UNIS Telekom. 5 terenskih vozila, 15 obučenih isntalatera, podržanih od 5 inžinjera koji ih prate na terenu, ulijeva povjerenje svakog našeg korisnika usluga u to da će se posao obaviti kvalitetno i u ugovorenom roku.

Kvalitetu naše uluge potvrđuju svi naši korisnici usluga za koje smo instalirali na stotine, linkova, baznih stanica, sustava napajanja, servera i ostale opreme instalirane diljem Balkana.

Održavanje:

Održavanje sustava je uvjet kojim se osigurava njegovo optimalno funkcioniranje bilo da se radi o jednostavnim ili naprednim rješenjima.

Kako bismo vam omogućili nesmetani rad i fokusiranje na svoje osnovne djelatnosti, nudimo uslugu održavanje vaših sustava.

Održavanje sustava obavljamo najmodernijim softverskim i hardverskim alatima i redovito vas izvještavamo o njegovom stanju. Na osnovu opažanja upozoravamo vas o mogućim problemima i predlažemo moguća rješenja za otklanjanje problema ili nadogradnju sustava.

Održavanje vašeg sustava obavljaju naši vrhunski stručnjaci.

Obuka:

Veoma značajno mesto zauzima i obuka korisnika. Ona podrazumeva njihovo osposobljavanje za samostalno korištenje opreme koju je instalirao UNIS Telekom.

Obuka korisnika obuhvata: obuku na licu mjesta, obuku operatorskog osoblja, obuku osoblja za održavanje sistema.

UNIS Telekom svojim korisnicima organizira različite kurseve, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu, a sve u cilju potpune edukacije osoblja koje će održavati sustave koje smo instalirali.