unis@unistelekom.ba
+387 36 445 300

Dobrodošli na novu web stranicu UNIS Telekom d.d.

Posted by: administrator
Category: Novosti
DSC07485-min

Čast nam je predstaviti našu novu web stranicu.

Pred Vama je moderno dizajnirana web stranica na kojoj se možete upoznati s cjelokupnim poslovanjem naše tvrtke, našim uslugama i novostima.

O UNIS Telekom d.d.

Poduzeće UNIS Telekom d.d. osnovano je 1978. godine i danas je jedan od vodećih sistemskih integratora u regiji, tj. Poduzeća specijaliziranih za kreiranje idejnih telekomunikacijskih rješenja.

Na taj način približavamo naše klijente suvremenim telekomunikacijskim rješenjima te kreiramo telekomunikacijsko tržište BiH u moderno i napredno tržište po najsuvremenijim svjetskim standardima i ISO certifikatima.

Iza nas je preko 40 godina iskustva u telekomunikacijskim tehnologijama, a kao našu najveću vrijednost istaknuli bismo naše djelatnike koji su primjer stručnosti i profesionalne posvećenosti u izvršavanju svojih poslovnih zadataka.

Usluge

UNIS Telekom d.d. može ponuditi svojim klijentima nekoliko usluga iz područja telekom tehnologije:

1. Savjetovanje – kroz kreiranje idejnog rješenja za telekomunikacijske mreže.

2. Upravljanje projektima – u smislu nadzora i izvođenja projekata po kreiranom idejnom rješenju.

3. Instalacija – svih telekomunikacijskih rješenja i opreme.

4. Održavanje i tehnička pomoć – tu smo za Vas, 24/7, kroz cijelu godinu za standardno ili preventivno održavanje Vaše telekomunikacijske i mrežne opreme.

5. Edukacije – sve vrste obuka i tečajeva za samostalno održavanje instaliranih sustava i mrežne opreme.

6. Prodaja – kroz generalno zastupništvo više tvrtki za proizvodnju IT i telekomunikacijske opreme.

Provjeren i pouzdan partner

U želji za konstantnim napredovanjem te kao dokaz naše kvalitete i stručnosti, implementirali smo u naše poslovanje međunarodni standard za sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 kod certifikacijske kuće Bureau Veritas.

Na stotine zadovoljnih klijenata garancija su naše profesionalnosti i posvećenosti svakom poslovnom zadatku.

Ukoliko vam je potrebna neka od usluga koje nudimo, kontaktirajte nas te u suradnji s našim djelatnicima pronađite najpovoljnije i najefikasnije rješenje koje će, prije svega, smanjiti vaše troškove te na taj način unaprijediti Vaše poslovanje.