unis@unistelekom.ba
+387 36 445 300

O nama

UNIS Telekom d.d.

Poduzeće UNIS Telekom d.d. osnovano je 1978. godine i razvili smo se u jednog od vodećih sistemskih integratora u regiji, tj. Poduzeća specijaliziranih za kreiranje idejnih telekomunikacijskih rješenja.

Našim klijentima nudimo različite usluge: savjetovanje, upravljanje projektima, integracije, usluge nadzora i podrške, projektiranja, instalaciju i analizu različitih sustava, zatim razne edukacije kao i proizvode renomiranih proizvođača IT i telekomunikacijske opreme.

UNIS Telekom d.d. danas

Ono po čemu smo posebni i na što smo iznimno ponosni, je naš poslovni model, prilagođen svima, preko malih, obiteljskih tvrtki pa sve do najviših, korporativnih poduzeća/klijenata.
UNIS Telekom d.d. svoje klijente i partnere približava suvremenim telekomunikacijskim rješenjima i tako preobražava telekomunikacijsko tržište BiH u moderno napredno tržište, po najsuvremenijim svjetskim standardima i ISO certifikatima.

Misija

Misija UNIS Telekom-a je pružiti svim svojim klijentima, postojećim i budućim, najnaprednija telekomunikacijska rješenja te im omogućiti povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u poslovanju. Na taj način pomažemo našim klijentima u nastavku njihovog razvoja i dosezanja njihovih poslovnih ciljeva.

Vizija

Naša vizija je kreiranje budućnosti u oblastima telekomunikacijskih rješenja i sustava. Tu viziju ispunjavamo na više načina, kako kroz konstantno ulaganje u naše djelatnike i njihovu stručnost, tako i u ispunjavanju klijentovih potreba, zahtjeva i očekivanja na polju telekom rješenja.

UNIS telekom d.d. - PARTNER KOJEM SE VJERUJE

Kontakt

Budite slobodni javiti nam se

Bilo da se radi o novom projektu ili Vam je potrebna pomoć na već postojećem, naš stručni tim Vam je uvijek na raspolaganju.

Mostar

URED

Dr. Ante Starčevića 50
88000 Mostar

TELEFON

+387 36 445 300

EMAIL

unis@unistelekom.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 16:00