unis@unistelekom.ba
+387 36 445 300
  • Management Consulting i projektiranje
  • Prodaja Mjesto samo najboljih ponuda
  • Instalacija Instalacija i integracija
  • Garancija Održavanje i obuka

O nama

Ukratko o UNIS Telekomu

Poduzeće UNIS Telekom d.d. osnovano je 1978. godine i razvili smo se u jednog od vodećih sistemskih integratora u regiji, tj. Poduzeća specijaliziranih za kreiranje idejnih telekomunikacijskih rješenja.

Slika pozornica
unistelekom sajam stand

Zašto UNIS

Misija

Misija UNIS Telekom-a je pružiti svim svojim klijentima, postojećim i budućim, najnaprednija telekomunikacijska rješenja te im omogućiti povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u poslovanju. Na taj način pomažemo našim klijentima u nastavku njihovog razvoja i dosezanja njihovih poslovnih ciljeva.

Vizija

Naša vizija je kreiranje budućnosti u oblastima telekomunikacijskih rješenja i sustava. Tu viziju ispunjavamo na više načina, kako kroz konstantno ulaganje u naše djelatnike i njihovu stručnost, tako i u ispunjavanju klijentovih potreba, zahtjeva i očekivanja na polju telekom rješenja.

Iskustvo

Postojimo od 1978. godine i iza nas je preko 40 godina iskustva u kreiranju idejnih telekomunikacijskih rješenja. Zbog toga smo i postali vodeće poduzeće u pružanju telekomunikacijskih usluga. Na stotine zadovoljnih klijenata garancija su naše profesionalnosti i posvećenosti svakom poslovnom zadatku.

Vrijednost

Naša najveća vrijednost su naši djelatnici. Stručni, iskusni i profesionalni! Uz vrhunsku tehničku opremljenost dorasli smo svakom izazovu.

Novosti

Posljednje dodane vijesti i novosti

UnisCharge punionica električnih automobila
Otvaranje prve javne punionice za električna vozila u Gradu Mostaru S ponosom možemo objaviti da je Unis Telekom d.d. u suradnji sa Gradom Mostarom u ponedjeljak 8.11.2021. godine otvorio prvu javnu punionicu za električna vozila. Punionica UnisCharge se nalazi na platou ispred Gradske vijećnice Grada Mostara. To je prva javna punionica u Gradu Mostaru koja...
8 studenoga, 2021
Nema komentara
Huawei VAP partner
25 lipnja, 2021
Nema komentara
UNIS Dani 2019
2 listopada, 2019
Nema komentara
Dobrodošli na novu web stranicu UNIS Telekom d.d.

Pred Vama je moderno dizajnirana web stranica na kojoj se možete upoznati s cjelokupnim poslovanjem naše tvrtke, našim uslugama i novostima.

1 veljače, 2019
Nema komentara
Zastupništva
Projekata
Klijenata
%
Rast

Kontakt

Budite slobodni javiti nam se

Bilo da se radi o novom projektu ili Vam je potrebna pomoć na već postojećem, naš stručni tim Vam je uvijek na raspolaganju.

Mostar

URED

Dr. Ante Starčevića 50
88000 Mostar

TELEFON

+387 36 445 300

EMAIL

unis@unistelekom.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 16:00