unis@unistelekom.ba
+387 36 445 300
  • Management Consulting i projektiranje
  • Prodaja Mjesto samo najboljih ponuda
  • Instalacija Instalacija i integracija
  • Garancija Održavanje i obuka

O nama

Ukratko o UNIS Telekomu

Poduzeće UNIS Telekom d.d. osnovano je 1978. godine i razvili smo se u jednog od vodećih sistemskih integratora u regiji, tj. Poduzeća specijaliziranih za kreiranje idejnih telekomunikacijskih rješenja.

Slika pozornica
unistelekom sajam stand

Zašto UNIS

Misija

Misija UNIS Telekom-a je pružiti svim svojim klijentima, postojećim i budućim, najnaprednija telekomunikacijska rješenja te im omogućiti povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u poslovanju. Na taj način pomažemo našim klijentima u nastavku njihovog razvoja i dosezanja njihovih poslovnih ciljeva.

Vizija

Naša vizija je kreiranje budućnosti u oblastima telekomunikacijskih rješenja i sustava. Tu viziju ispunjavamo na više načina, kako kroz konstantno ulaganje u naše djelatnike i njihovu stručnost, tako i u ispunjavanju klijentovih potreba, zahtjeva i očekivanja na polju telekom rješenja.

Iskustvo

Postojimo od 1978. godine i iza nas je preko 40 godina iskustva u kreiranju idejnih telekomunikacijskih rješenja. Zbog toga smo i postali vodeće poduzeće u pružanju telekomunikacijskih usluga. Na stotine zadovoljnih klijenata garancija su naše profesionalnosti i posvećenosti svakom poslovnom zadatku.

Vrijednost

Naša najveća vrijednost su naši djelatnici. Stručni, iskusni i profesionalni! Uz vrhunsku tehničku opremljenost dorasli smo svakom izazovu.

Novosti

Posljednje dodane vijesti i novosti

Predstavljanje UNISCHARGE električnih punionica na Međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2022
U okviru Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2022 koji je prepoznat kao jedan od najznačajnijih i najposjećenijih privrednih manifestacija u regiji UNIS Telekom je predstavio prvi domaći punjač za električna vozila UNISCHARGE. UNISCHARGE je samostojeća AC punionica za električna vozila sa dva priključka za istovremeno punjenje dva električna automobila, te jednim priključkom za punjenje električnog bicikla...
25 travnja, 2022
Nema komentara
UnisCharge punionica električnih automobila
Otvaranje prve javne punionice za električna vozila u Gradu Mostaru S ponosom možemo objaviti da je Unis Telekom d.d. u suradnji sa Gradom Mostarom u ponedjeljak 8.11.2021. godine otvorio prvu javnu punionicu za električna vozila. Punionica UnisCharge se nalazi na platou ispred Gradske vijećnice Grada Mostara. To je prva javna punionica u Gradu Mostaru koja...
8 studenoga, 2021
Nema komentara
Huawei VAP partner
25 lipnja, 2021
Nema komentara
UNIS Dani 2019
2 listopada, 2019
Nema komentara
Zastupništva
Projekata
Klijenata
%
Rast

Kontakt

Budite slobodni javiti nam se

Bilo da se radi o novom projektu ili Vam je potrebna pomoć na već postojećem, naš stručni tim Vam je uvijek na raspolaganju.

Mostar

URED

Dr. Ante Starčevića 50
88000 Mostar

TELEFON

+387 36 445 300

EMAIL

unis@unistelekom.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 16:00